جنایات منطقه نشان داده شود تا سیاستمداران کهنسال دوست و دشمن را اشتباه نگیرند
حجت الاسلام علیرضا پناهیان در مراسم بزرگداشت شهید «هادی باغبانی» که در حوزه هنری برگزار می شد ضمن اشاره به وضعیت کنونی منطقه و جهان، پیرامون «شرایط جدید»، رویارویی نهایی حق و باطل، و نقش هنرمندان و مستندسازان سخنرانی کرد. به گزارش خبرگزاری رسا، در ادامه فرازهایی از سخنان ایراد شده توسط حجت الاسلام پناهیان را […]
حجت الاسلام علیرضا پناهیان در مراسم بزرگداشت شهید «هادی باغبانی» که در حوزه هنری برگزار می شد ضمن اشاره به وضعیت کنونی منطقه و جهان، پیرامون «شرایط جدید»، رویارویی نهایی حق و باطل، و نقش هنرمندان و مستندسازان سخنرانی کرد.
به گزارش خبرگزاری رسا، در ادامه فرازهایی از سخنان ایراد شده توسط حجت الاسلام پناهیان را میخوانید:
فاصلۀ دوران دفاع مقدس با دوران بعد از آن، فاصلۀ بین «حرف» تا «عمل» است
•یک تفاوت بسیاری اساسی که دوران دفاع مقدس با دورانهای دیگر دارد این است که دوران دفاع مقدس دوران «عمل» بود، و دورانهای دیگر دوران «حرف» است. خوب است به این تفاوت عمیقاً نگاه کنیم. از حرف تا عمل چقدر فاصله وجود دارد؟
•بنده در دوران دفاع مقدس وقتی به چشمهای نورانی رزمندگان نگاه میکردم و به حکم وظیفۀ طلبگی برایشان از خدا و پیغمبر(ص) سخن میگفتم جدّیت را در نگاههای آنها میدیدم؛ جدّیتی که یک ذره شوخی، بازی، غفلت و سبک انگاشتن امور معنوی در آنها نبود.
•بعد از دوران دفاع مقدس در بهترین جلسات معنوی شرکت کردهام، اما هیچ وقت آن جدیتی که در نور دیدگان رزمندگان بود، دیده نشد. چون آن رزمندگان، کارشان از علاقه و عقاید گذشته و به عمل رسیده بودند. آنها به عالیترین مضامین معنوی عمل میکردند چون خودشان را در آستانۀ یک عمل بزرگ یعنی جهاد و شهادت میدیدند، و مصرفکنندگان بسیار خوبی برای معارف دینی بودند.
•پس، از این زاویه میتوان دوران دفاع مقدس را دوران عمل به حساب آورد. در آن دوران که دوران عملِ پاک و نورانی جهاد بود، دیگر حرفها در مقابل عمل ارزش خود را از دست میدادند، چه حرفهای اختلاف برانگیزی که ناشی از هواهای نفسانی آدمها و از سر سرمستی آلودگی به دنیا بود، و چه حرفهای خوب. چون اگر کسی حرف خوبی داشت باید در میدان عمل نشان میداد. حرفهای غلط تقریباً مرده بودند و لااقل کمتر از این حرفها میشنیدیم، و یا کسی برای آن حرفها ارزش قائل نمیشد.
•وقتی پیکر یک شهید به محلهای وارد میشد، مثل نوری بود که بر خفاشخانهها میتابید، خفاشهای «حرفهای منفی» فرار میکردند و میرفتند. همچنانکه پیکر نورانی شهید، مانند خورشیدی بود که میتوانست غنچههای فطرت را در صحنۀ عمل شکوفا کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰