حجاب هویت اسلامی و ایرانی هر فرد را مشخص می کند/ ضرورت پاسخگویی به شبهات فمینیستی
آیت الله عباس کعبی ظهر امروز در دیدار از مرکز تحقیقاتی کاربردی ریحانه النبی (س) با تقدیر از مسئولان این مرکز، اظهار کرد: این یک حرکت بزرگ قابل تقدیر در زمینه عفاف و حجاب است و این یک حرکت واقعی و متناسب با شرایط جامعه است. به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، عضو مجلس خبرگان […]
آیت الله عباس کعبی ظهر امروز در دیدار از مرکز تحقیقاتی کاربردی ریحانه النبی (س) با تقدیر از مسئولان این مرکز، اظهار کرد: این یک حرکت بزرگ قابل تقدیر در زمینه عفاف و حجاب است و این یک حرکت واقعی و متناسب با شرایط جامعه است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید به اهمیت به کارهای زیر ساختی، افزود: این حرکت مقدسی است چون به صورت زیر ساختی شروع شده است و حرکت را از مدرسه و دبستان که مهمترین تاثیر را دارد، شروع کردهاید که قابل ستایش است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به ابعاد مسئله حجاب، تصریح کرد: حجاب حکم و دستور صریح خداوند است که نباید از آن غافل شد و این مسئلهای است که با فرهنگ و تربیت جامعه رابطه مستقیمی دارد.
وی با اشاره به علت بیحجابی برخی از افراد، عنوان کرد: برخی از افراد حجاب گاهی حکم مسئله را نمیدانند که در این راه باید بصیرت افزایی انجام شود و برخی از افراد نیز تابع عرف و فرهنگ جامعه هستند که در این راه نیز باید شبهات مربوط به مسئله حجاب نیز رفع شود.
آیت الله کعبی با اشاره به اهمیت فعالیتهای تبلیغی انبوه، گفت: با تبلیغ انبوه رسانهای و غیر رسانهای نیز باید درباره مسئله حجاب فرهنگ سازی کرد و به آن پرداخت، چون حجاب هویت دینی و ملی افراد است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ترس دشمن از حجاب، اظهار کرد: زن محجبه یک آژیر خطر برای جوامع لیبرالیسیمی است، جوامعی که تفکرات فمنیستی را به زن القا میکنند از حجاب زن ترس می ترسند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه با بیان اینکه یکی از علتهای بدحجابی عمل نکردن نهادهای مسئول به وظایفشان است، عناون کرد: ۲۷ نهاد مسئول ترویج حجاب در جامعه هستند و اگر فقط پلیس بخواهد به وظیفه خود عمل کند کاری صورت نمی گیرد.
وی با بیان اینکه برخورد پلیس با بیحجابی از واجبات ضروری جامعه است، گفت: روحانیون باید از تمام ظرفیت خود برای تحکیم ایمان و اخلاق در میان بانوان نسبت به مسئله حجاب استفاده کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰